Beauty & Make-up · Reviews

Review: CC Cream Gerovital Happiness

gerovital happiness cc cream nuante

Bine v-am regăsit! Am revenit cu un review pe care l-am promis de anul trecut la un produs care pentru mine a fost una dintre descoperirile lui 2015. Este vorba de CC Cream-ul cu zmeură Happiness de la Gerovital, pentru ten deschis.

Descriere oficială: Gerovital cremă “ Color Control”(CC) este noua generație de creme BB, ce conferă tenului un aspect perfect natural, într-o singură formulă, prin combinarea ingredientelor active eficiente cu pigmenți naturali.

Efectul revigorant și hidratant al extractului de Zmeură este completat de Aquaxyl care îmbunătățește funcția de barieră a pielii.

Produsul nu are parabeni și conține parfum hipoalergenic. (de aici)

Parerea mea: M-a cucerit mirosul, care chiar este de zmeură, iar zmeura este fructul meu preferat. Este foarte cremoasă și hidratantă (recunosc că de multe ori am folosit-o fără a mai aplica vreo cremă hidratantă ca bază). Acesta fiind și motivul pentru care am preferat-o fondului de ten în ultima perioadă a lui 2015. Uniformizează nuanța tenului și într-adevăr acoperă micile imperfectiuni.  Cred ca am avut și fonduri de ten care acopereau mai puțin bine. Trebuie aplicată într-o cantitate destul de mică, căci altfel mi se pare că încarcă tenul. Are o consistență lichidă, dar nu este subțire și se dozează corespunzător. Apreciez foarte mult ambalajul care este la tub, fiind mai igienic astfel.

Sunt foarte mulțumită și de rezistența sa pe timpul zilei. Sincer, nu mi se pare cu nimic diferit față de un fond de ten. Nu știu dacă am avut eu mai uscat tenul pe timpul toamnei și al iernii (atunci când am utilizat acest CC Cream), dar am observat că nu îmi mai lucea fața în zona T, fruntea în special îmi lucea mai tare după câteva ore de la aplicarea oricărui fond de ten/BB crea,/CC cream, nu și acum).

Costul este undeva la 18-20 lei pentru 50 ml de produs. Este spornică pentru că nu este nevoie de mult la o singură aplicare, așa cum am scris și mai sus.

New folder1

Eu sigur voi am cumpăra CC crem-ul de la Gerovital. L-ați încercat? Cum vi se pare?

Cu drag,

SElena

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s