Beauty & Make-up

Noutăți de la Dove și Nivea Men

doveBună, fete dragi! Astăzi vreau să va aduc în atenție două game noi lansate în România care mie mi-au stârnit curiozitatea și sigur le voi avea în curand în baie.

Dove ne prezintă gama de îngrijire a pielii DermaSpa care ”îmbină expertiza dermatologică cu experiența spa multisenzorială”. Dove DermaSpa include trei colecții: Goodness3, Uplifted+ și Summer Revived. Produsele din gama Dove DermaSpa pe care le putem găsi deja pe  rafturile marilor magazine sunt:

  • Goodness3

goodnessUplifted+

upliftedRevived

revivedIubesc loțiunile de corp de la Dove, atât pentru miros, cât și pentru senzația de după utilizare, adică piele catifelată, plus că intră foarte repede în piele și nu rămâne uleioasă sau lipicioasă. Sunt foarte curioasă să încerc crema de mâini Goodness și gelul roll-on de corp Uplifted+.

Nivea Men vine pe piața din România cu o inovație : primul șampon cu cărbune activ. Această formulă nouă promite eliminarea impurităților și o îngrijire eficientă fără a irita scalpul. Cărbunele este recunoscut pentru proprietățile sale de curățare și purificare, fiind utilizat în domeniul medical.

niveamenCu drag,

SElena

Surse: http://www.dove.ro, http://www.nivea.ro
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s