Beauty & Make-up · Reviews

Review: Nivea Q10 Serum Pearls

NFC_14405_Q10_John_Lemon_Tribute_SerumPearls_Print_2_1_Packs-Swirl2Salutare! Am promis demult acest review, dar am vrut să folosesc cât mai mult produsul inovator Nivea Q10 Serum Pearls înainte de a detalia despre el. Cred ca acum am mai bine de doua luni de când îl aplic cel puțin o dată pe zi, așa că e momentul să scriu despre el.

În primul rând, trebuie să vă spun că acesta este primul produs anti-rid pe care îl folosesc. Mi-am propus asta odată cu împlinirea vârstei de 25 de ani și chiar aș vrea să cred că nu e prea devreme. E mai bine să prevenim decât să tratăm, nu?

Descrierea producătorului:

NIVEA Q10 Plus Serum Pearls Anti-rid conține cea mai puternică concentrație de coenzima Q10 din gama anti-rid NIVEA Q10 Plus. Formula sa puternică îmbogățită cu acid hialuronic își dovedește eficacitatea anti-rid reducând vizibil ridurile, dar și prevenind apariția celor noi. Folosit cu regularitate, serul îmbunătățește în mod vizibil aspectul tenului, pentru un ten mai tânăr și mai catifelat.

NIVEA Q10 Plus Serum Pearls Anti-rid cu acid hialuronic și coenzima Q10:

– Reduce ridurile în mod vizibil
– Previne apariția ridurilor noi
– Netezește și catifelează tenul

REZULTATE:

Un ten mai catifelat, cu un aspect întinerit.

Compatibilitate la nivelul pielii testată dermatologic.

Potrivit și pentru tenul sensibil.

DSC_0741Părerea mea:

Mi-a făcut o impresie bună începând cu ambalajul care este o sticluță (40 ml) de bună calitate și foarte important, are pompiță, ceea ce împiedică să intre microbii în conținut. Cred că v-am mai spus că eu aș pune toate produsele pentru față în recipiente tub sau cu pompiță, in care să nu fi nevoită să bagi degetele. Dincolo de aspectul igienic, care este cel mai important, mă enervează cumplit când trebuie să scot crema intrată pe sub unghii.

Deși în recipient se văd perle galbene, în momentul în care ies din pompiță, acestea se transformă într-un ser. Odată aplicat pe ten, intră extrem de repede în piele, iar acesta se simte catifelat. Nu lasă acel aspect unsuros ca alte creme, având în vedere că tenul îl absoarbe aproape instantaneu. L-am folosit zilnic ca bază de machiaj și se comportă excelent, nu am avut tenul lucios în timpul zilei, așa cum mi se întâmpla altădată, chiar dacă foloseam creme pentru ten mixt sau gras. Nu mi-a iritat tenul si nici nu mi-a provocat acnee în zona maxilarului inferior, așa cum pățesc când tenul meu nu agreează un produs.

DSCF5914Mirosul este unul plăcut, dar nu cel specific cremelor Nivea (ceea ce pe mine personal, mă bucură) și nu este puternic, dar  nu se poate spune nici că este subtil. Este un produs potrivit și pentru persoanele cu ten sensibil, după cum îl descrie producătorul.

În ceea ce privește reducerea ridurilor, nu aș putea să spun foarte multe, pentru că din fericire nu prea am. Adică am, dar aș vrea să cred că doar de expresie :D. Am observat doar o iluminare a tenului, dar eu oricum folosesc mereu fie CC cream, fie fond de ten. Ce pot spune sigur este că lasă o senzație plăcută după utilizare.

Singurul minus, cel puțin eu nu am văzut precizat aspectul acesta pe nicăieri, este acela că nu are deloc factor de protecție solară. Mi-ar fi plăcut ca în weekend măcar, să fie singurul produs pe care să îl aplic pe ten.

DSC_0735Dacă îl vedeți pe raft și sunteți în căutarea unui ser/creme antirid, cred că ar trebui să acordați o șansă serului Nivea Q10 Serum Pearl. Costă aproximatix 45 lei, pe care chiar îi merită (este spornic, având în vedere că perluțele se dispersează în momentul în care ajung la exterior).

Cu drag,

SElena

*produsul a fost primit spre testare de la Buzzaar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s