Fără categorie

Review: Balsam și mască de păr Apidermaliv

DSC_0491Bună, fetelor!Cred ca folosesc deja de vreo trei săptămâni balsamul de păr și masca Apidermaliv de la Complex Apicol Veceslav Harnaj, așa că a sosit și rândul meu să vă spun părerea despre ele. Văd prin blogosferă că mai toate fetele au fost tentate de Apidermaliv, însă cei de la Complex Apicol Veceslav Harnaj au lansat nu demult balsamul și masca pentru păr din fiecare gamă, și anume:

  • Apidermaliv Balsam Ultranutritiv și Mască Nutritivă
  • Apidermin Balsam Regenerant și Mască Regenerantă
  • Floral Balsam Fortifiant și Mască Fortifiantă
  • Floramin Balsam Nutritiv și Mască Nutritivă
  • Apidermaliv Balsam Ultranutritiv pentru părDSC_0492

Producător: Balsamul ultranutritiv Apidermaliv este un rasfat apicosmetic ce hraneste in profunzime parul uscat sau devitalizat prin ingredientele sale active. Untul de shea, uleiul de masline si laptisorul de matca fac balsamul Apidermaliv un tratament profund hranitor. Uleiul de masline reda stralucirea si elasticitatea parului, prevenind despicarea varfurilor. Untul de shea (karite) hraneste atat scalpul cat si firul de par, protejandu-l impotriva agresiunilor ulterioare. Laptisorul de matca completeaza actiunea untului de shea si uleiului de masline, stimuland cresterea parului. Parul astfel hranit isi recapata stralucirea si supletea naturala, fiind usor de pieptanat.

Părerea mea: Mi-a lăsat o părere foarte bună acest balsam de păr. Cel mai mult îmi place, atât la el cât și la mască, faptul că dau într-adevăr senzația că au în compoziție produse naturale.

Balsamul Apidermaliv este foarte dens, deci este nevoie de o cantitate mică la o utilizare. Are culoarea albă și este foarte cremos, asemenea unui lapte de corp. Nu mi se pare că lasă cel mai moale păr din lume, dar din punctul meu de vedere, acesta este un plus pentru ca buclele mele să aibă o formă și să nu se lase de la prea multă moliciune.

200 ml- 11,88 lei

  • Apidermaliv Mască ultranutritivă pentru păr

DSC_0501 (2)

Producător: Masca ultranutritiva Apidermaliv este un rasfat apicosmetic ce hraneste in profunzime parul uscat sau devitalizat. Bogata in unt de shea, ulei de masline si laptisor de matca, masca Apidermaliv este un tratament intensiv nutritiv. Uleiul de masline reda stralucirea si elasticitatea parului, prevenind despicarea varfurilor. Untul de shea (karite) hraneste atat scalpul cat si firul de par, protejandu-l impotriva agresiunilor ulterioare. Laptisorul de matca completeaza actiunea untului de shea si uleiului de masline, stimuland cresterea parului. Parul astfel hranit isi recapata stralucirea si supletea naturala.

Părerea mea: Primul lucru care m-a impresionat la această mască a fost consistența ei, care este foarte groasă. Este asemănătoare cu balsamul de mai sus, mie doar consistența mi se pare diferită. Am lăsat-o pe păr mai mult decât balsamul și într-adevăr îmi simțeam părul hidratat (eu folosesc însă și un ulei leave-in, așa că îmi e greu să spun cui se datorează hidratarea și strălucirea de după). Este un produs foarte spornic, fapt ce se datorează consistenței sale.

200 ml- 14,37 lei

DSC_0491

masca pt blog

Dacă ți-a plăcut postarea, urmărește Selena- Fii mai frumoasa și pe Facebook!

*produsele au fost primite spre testare- în varianta travel size

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s