Fără categorie

Fii Mai Frumoasă devine Selena

581905_378993778874889_1420435024_n  De multă vreme mă bântuie acest gând, așa că am schimbat în sfârșit numele blogului din Fii Mai Frumoasa în Selena. Am ales Selena pentru că încorporează numele meu, Selena mă duce cu gândul la lună, iar eu ador acest astru, Selena sună bine, ce sa mai…

A, nu sunt fană Selena Gomez. O consider o vedetă frumoasă, dar atât.

De ce am vrut să schimb numele blogului din ”Fii Mai Frumoasă”?  Pentru că am simțit că acest îndemn se cam bate cap în cap cu câteva credințe pe care le am eu de ceva vreme, dar după ce mi-am denumit astfel blogul. Pentru că fiecare femeie are dreptul să fie mai frumoasă sau mai puțin frumoasă, dacă așa se simte ea bine…

Singurul regret pe care îl am e că nu pot să schimb și numele paginii blogului de pe Facebook. Cică trebuie să ai mai puțin de 200 likes ca să poți schimba și numele paginii. Am fost puțin revoltată, dar asta e. Tocmai de aceea am hotărât să păstrez și în header fosta denumire, măcar pentru a rămâne o legătură între blog și pagină.

Sper să vă placă noua denumire!

În continuare vreau să vă las cu operele unui pictor pe care eu îl ador și care a expus frumusețea feminină în niște picturi pe care n-ai cum să nu le admiri. Măcar atât merită având în vedere că mă folosesc de picturile sale, fără a-i plăti drepturi de autor.

VLADIMIR VOLEGOV

 

6b06fbad4725

Vladimir Volegov - Tutt'Art@ -

VG-941-PICNIC-AMONG-POPPIES

vole19

vladimir-volegov-yellow-roses-85321

Căutați ”Vladimir Volegov” pe Google pentru a vedea mai multe dintre aceste splendori.

Și nu uitați să urmariți Selena (Fii mai frumoasă) pe Facebook!

Advertisements

5 thoughts on “Fii Mai Frumoasă devine Selena

 1. Nu auzisem niciodata de acest pictor, sunt superbe tablourile ❤
  Primul lucru la care m-am gandit cand am vazut ca ti-ai pus numele Selena, ghici care a fost ? Selena Gomez :)))))))
  Banuiam eu ca nu iti place Selena si nu de asta ti-ai pus numele asta, dar pur si simplu asta e primul gand al oricui cand aude numele asta :))
  Sincer, mie imi placea mai mult "fii mai frumoasa", dar e ok, pentru ca l-ai pastrat in header si pe pagina de FB.
  Si pe mine m-au enervat la culme cei de la FB, am cautat pe net ore intregi, doar, doar o sa gasesc ceva sa schimb numele paginii, insa nimic (eu am varianta .blogspot pe FB si acum blogul e .com si de aia vroiam sa schimb).
  Mi se pare o idiotenie, insa Facebook-ul in sine e o idiotenie (cel putin pentru mine) :))

 2. Offf…eram sigura ca la Selena Gomez se va gandi lumea si nu voiam deloc asta. Eu cand eram mai mica, aveam un coleg care-mi spunea asa +plus motivele pe care le-am explicat in postare. Aveam si alte titluri in minte, dar am zis ca asta poate fi asociat mai usor cu numele meu, plus ca voiam eu mult sa nu mai fie “Fii mai frumoasa”. Se pare ca Facebook s-a impotrivit.
  In fine, pot fi in continuare Elena de la Fii Mai Frumoasa, important e continutul pana la urma…
  Vladimir Volegov este un pictor foarte talentat. Eu l-am descoperit acum 2 ani si m-am indragostit de tablourile sale.

 3. si mie imi place numele Selena si daca te reprezinta, atunci la cat mai multi cititori- oricum fii mai frumoasa – din punctul meu de vedere nu inseamna doar fii mai frumoasa fizic- fiindca stim ca frumusetea fizica la un moment dat trece, ci acel indemn de a fi mereu femei, de a ne transforma mereu ,de a ne dezvolta acele calitati care ne fac mai bune, mai frumoase..
  –in legatura cu “Pentru că fiecare femeie are dreptul să fie mai frumoasă sau mai puțin frumoasă, dacă așa se simte ea bine…” da , avem dreptul, putem face aceasta alegere de a fi mai putin frumoase, dar de obicei facem acest lucru intr-un moment mai putin placut al vietii-oboseala, stres etc- nu ne mai intereseaza de machiaj, haine, dar cand ne simtim bine interior se va reflecta si in exterior- iar ca un exercitiu personal am pornit de la a-mi acorda atentie la cum ma imbrac, un machiaj simplu ,dar elegant care mi-a creat o stare de bine interior, incredere transformand o zi mohorata intr-o zi cu “soare ” pentru mine
  – scuze pentru comentariul un pic cam lung…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s