Reviews

Review: Dizolvant Cien fără acetonă

DSC_0493Buna tuturor!

Astăzi vreau să vă spun două vorbe despre dizolvantul Cien fără acetonă (din Lidl). Acest dizolvant are deja destule review-uri, insa cum acestea sunt și pozitive și negative, poate balanța poate fi înclinată cumva in caz că vreți să-l cumpărați.

De vreo 3 ani îmi cumpăr doar dizolvant fără acetonă, multă vreme preferatul meu a fost Oversa (review aici), însă cum nu mi-a fost la îndemână când a trebuit să-l recumpăr, am apelat și la Ebelin (DM) și apoi la Cien. Cel din urmă l-am luat mai ales din curiozitatea de a testa sistemul de dozare. Doar apeși cu o dischetă și iese exact cantitatea necesară.

Chiar dacă am citit păreri ale unor fete nemulțumite, mie îmi curăță bine unghiile acest dizolvant fără să insist prea mult. Mirosul nu mi se pare foarte înțepător, cel puțin nu mai rău ca la alte tipuri de dizolvant fără acetonă.

Are 200 ml și costă 5-6 lei, deci este foarte spornic (însă depinde și cât de des vă curățați unghiile).

Nu mi-a afectat în niciun fel sanatatea unghiilor (îl folosesc de vreo 2 luni, deci ar fi trebuit să se vadă eventuale diferențe). Ce-i drept eu mă și spăl imediat pe mâini după ce-mi șterg unghiile de ojă și înainte de a-mi aplica alta. Am o singură unghie ușor exfoliată, însă e așa  de multă vreme.

Prin urmare, la acest dizolvant mă încântă sistemul de dozare, este ieftin, curăță bine unghiile și cu siguranță l-aș recumpăra.

DSC_0493

DSC_0495

DSC_0496

Dacă ți-a plăcut articolul, urmărește Fii Mai Frumoasă și pe Facebook!

Advertisements

3 thoughts on “Review: Dizolvant Cien fără acetonă

  1. Le-am incercat pe toate trei, dar de fiecare data tot la Oversa am revenit. Cred totusi ca eu il folosesc pe cel albastru care contine acetona si probabil de asta celelalte nu mi se par la fel de eficiente.

    1. Am si uitat cum mai curata dizolvantul cu acetona de cand n-am mai folosit. Insa sunt destul de multumita si de cele fara acetona in ceea ce priveste eficienta stergerii ojei. O oja foarte inchisa la culoare este intr-adevar mai greu de scos, dar nu imposibil.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s