Health

Cum poți scăpa de negi

1298498520_maini_frumoase_si_naturale-234x300Astăzi vreau să va povestesc despre experiența unei persoane apropiate mie si care va rămâne, din păcate, cu cicatrici pe mână pe viață, din cauza incompetenței unui medic dermatolog și a asistentei lui.

Fata de care vă vorbesc a fost acum vreo 2-3 ani la cursuri de înot la un bazin din oraș și, având o imunitate destul de scăzută, s-a pricopsit cu negi pe mâini, cel mai probabil din cauza igienei deficitare a apei de la bazin. Arătau ca niște mici excrescențe alburii. Inițial, au fost doar câțiva, dar pentru că se măreau, fata a mers la un medic dermatolog, care a hotărât că trebuie arși. Unii erau foarte apropiați, așa că asistenta s-a gandit ea să aplice acel acid pe ambii odată. Bineînțeles că fata s-a ales cu adevărate cratere pe mâini, care chiar dacă acum s-au vindecat, semnele îi vor rămâne pentru totdeauna. Ulterior acestui procedeu, pe care clar nu-l recomand, pielea regenerată a crescut foarte mult și practic depășea nivelul epidermei per ansamblu. Așa că a ajuns la alt medic dermatolog, care i-a făcut o operație prin care i-a tăiat acel surplus. Mâna arată mai bine acum, dar cum spuneam, cicatricile cu siguranță îi vor rămâne, chiar dacă nu la fel de evidente.

În aceeași perioadă, se putea observa cum mâna i-a fost invadată de mulți alți negi foarte mici pe ambele mâini, dar bineînțeles că nu se mai putea pune problema de ardere. O perioadă a folosit acea cremă care se presupune că îi criogenează, a apelat și la leacul naturist cu rostopască, dar a fost inutil. În cazul ei, totul ținea de imunitatea scăzută, iar virusul acesta e foarte dificil și cine s-a confruntat sau se confruntă cu problema știe cel mai bine că odată și odată negii ar putea răbufni din nou, chiar dacă pe moment pare că ai scăpat.

Un al treilea medic la care a ajuns este cel care și-a dat seama că problema este imunitatea scăzută.  Așa că i-a prescris un medicament pe care cu toții îl știm cu alte întrebuințări. Este vorba de DECARIS, folosit cel mai adesea la copiii ce se confruntă cu paraziții intestinali. În timpul tratamentului i s-a prescris și un hepato-protector, se pare că Decaris-ul nu este foarte prietenos și poate avea și efecte adverse (ea a urmat tratamentul cu DECARIS 6 saptamani si lua cate o pastiluta 2 zile pe saptamana- de exemplu marti si miercuri). Concluzia este că fata a scăpat de toți acei negi micuți, care nu erau puțini.

Sunt sigură că acest articol va fi citit în mod special de persoanele care se confruntă cu acest virus, de aceea mergeți la dermatolog și întrebați ce părere are despre folosirea Decarisului și dacă vi-l poate prescrie. Nu luați fără recomandarea medicului, fiecare organism este diferit și vă puteți alege cu efecte adverse mai rele decât problema inițială!!! 

Eu nu am pregătire medicală, dar m-am gândit să scriu acest articol pentru că sunt convinsă că multe persoane se confruntă cu nesuferiții de negi si orice ar fi încercat, nu s-au vindecat. Poate și problema voastră este imunitatea scăzută.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmarește Fii Mai Frumoasa pe Facebook!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s