Health

Pregăteşte-ţi pielea pentru toamnă

Fall is in the air… sau aproape. Şi odată cu zilele răcoroase şi pielea noastră devine mai uscată. De aceea, în curând va trebui să ne modificăm puţin ritualurile de îngrijire, pentru a ne pregăti pielea pentru sezonul rece.

Poţi începe cu loţiunea de curăţare a feţei (cleanser). Cel mai probabil cea din timpul verii conţine ingrediente matifiante, de aceea acum tenul va avea nevoie de o lotiune de curăţare cu o formulă mai hidratantă.

În ceea ce priveşte exfoliantul,  pentru perioada ce urmează, căutaţi unul care conţine ca bază un ulei, astfel pielea va fi mai bine hrănită din exterior.

Dacă pe timpul verii aţi folosit mai rar sau chiar deloc crema de mâini, acum este momentul să va achiziţionaţi una nouă, hidratantă şi, bineinteles, frumos mirositoare.

Nici de buze nu trebuie să uităm. Un balsam hidratant, cremos abia aşteaptă să fie folosit, mai ales dacă a fost neglijat în favoarea gloss-urilor sclipicioase din timpul verii.

Nu în ultimul rând este pielea corpului. Chiar dacă toamna şi iarna o lăsăm mai puţin la vedere, dacă vrem ca vara viitoare să avem o piele sănătoasă şi frumoasă, trebuie ca şi în anotimpul rece să o îngrijim. Dacă vreţi să va menţineţi bronzul mai mult timp, nu v-aş recomanda exfolierile prea dese. Nu uitaţi insă ca după duş să folosiţi o loţiune hidratantă sau un unt de corp.

2 thoughts on “Pregăteşte-ţi pielea pentru toamnă

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s