Fără categorie

Crema antivergeturi Resveratrox V

In cadrul campaniei Trender si Ivatherm, “Cate lucruri imparti cu femeile din viata ta?”, mama mea a testat crema antivergeturi Resveratrox V de la Ivatherm.

Eu cred ca o crema de acest fel trebuie testata mult mai mult timp pentru a se vedea daca are sau nu efecte, insa mama mea mi-a spus ce crede pana in acest moment, dupa trei saptamani de testare.

In primul rand, a fost surprinsa de cantitatea tubului cu crema (200 ml), se astepta sa fie mai mic. Are o consistenta foarte placuta si un miros asemenea. Intra foarte repede in piele si o lasa catifelata, pielea fiind intr-adevar mai hidratata dupa 3 saptamani de utilizare zilnica. Din pacate, in privinta vergeturilor, mama nu a observat nicio diferenta, spunand ca vergeturile pe care le avea ea erau deja sidefii de ani buni, deci vechi. Ivatherm precizeaza ca Resveratrox previne formarea de noi vergeturi si le reduce dimensiunea celor deja instalate. Probabil ca pe cele mai noi, de culoare rosiatica le reduce, insa la cele sidefii, vechi, nu are efect decat laserul. Mama nu se astepta la minuni, insa ii place aspectul pielii dupa folosirea cremei Resveratrox V de la Ivatherm.

Parerea mea este ca Resveratrox V antivergeturi este o crema ideala pentru femeile insarcinate,care sunt mai expuse aparitiei vergeturilor, dar si persoanelor care vad ca se ingrasa sau chiar celor care sunt la dieta si fac mult sport. Prin urmare, aceasta crema PREVINE, ca si alte creme antivergeturi, nicidecum nu face sa dispara aceste semne inestetice cu care se confrunta atat de multe femei. Din pacate, laserul este singurul care poate face sa dispara sau macar sa micsoreze vergeturile deja existente, cu atat de mult cele sidefii vechi.

Resveratrox V contine extract de alge brune, centella asiatica, ulei de masline, unt de karite si apa termala Herculane. Producatorul spune ca aceasta crema reface elasticitatea pielii prin restructurarea fibrelor de colagen si elastina (mai mult).

Resveratrox V antivergeturi costa aprox. 75 lei.

*produsul a fost primit pentru testare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s